

Διαφορετική “γραμμή” ακολουθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος, όσον αφορά στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, σπάζοντας έτσι τη «γραμμή» της Φώφης Γεννηματά σχετικά με το εν λόγω ζήτημα.
Υπενθυμίζεται ότι η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, καταλογίζοντάς της αστοχία, έλλειψη σχεδίου κι αδυναμία να κρατηθεί ανοιχτή η Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας.
Ωστόσο, ο κ. Λοβέρδος αποφάσισε να διατηρήσει μια τελείως διαφορετική στάση, όπως φάνηκε από δηλώσεις του στον ρ/σ της Θεσσαλονίκης «Status FM 107,7».
«Δεν έχω δει πιο πολύ χιόνι τα τελευταία χρόνια. Πιο πολύ ήταν το 2004 όταν είχαν προκηρυχτεί εκλογές, όταν είχε κλείσει πάλι η Αθηνών Λαμίας, είχαν εγκλωβιστεί οι οδηγοί, είχε κλείσει ο δρόμος από τα προβλήματα, όχι από επιλογή της κυβέρνησης και θυμάμαι τι έλεγαν οι οδηγοί εναντίον της κυβέρνησης που δεν είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία εγκαίρως.
Κι εγώ θα διάλεγα την ίδια επιλογή (σ.σ που έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να κλείσει την Εθνική) αν και το καλύτερο θα ήταν να έχουμε εκείνες τις δυνατότητες τις τεχνικές που να μην κλείνουν οι δρόμοι. Και στην κεντρική και στη βόρεια Ευρώπη δύσκολα κλείνουν οι δρόμοι», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Σχετικά Νέα
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο
«Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..