Α. Λοβέρδος για Novartis: Θα τους τσακίσω, είναι ο τελευταίος σπασμός του Ρασπούτιν

Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης πως η Εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, διαβίβασε στην Βουλή την δικογραφία, που αφορά τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο, εκείνος χαρακτήρισε την άσκηση δίωξης σε βάρος του ως τον «τελευταίο σπασμό του Ρασπούτιν» .

Υπενθυμίζεται, ότι η έρευνα όσον αφορά τον Γιάννη Στουρνάρα τέθηκε στο αρχείο, ενώ ζητείται η άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, για να ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκία σε βάρος του.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ σήμερα, ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι δεν υπάρχουν στοιχείο εναντίον του, αλλά αναπόδεικτες φήμες, με αποτελούσε την «δολοφονία χαρακτήρων».

Όπως δήλωσε ακόμη ο Ανδρέας Λοβέρδος, η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στέλνει τη δικογραφία στη Βουλή με στόχο να πει ότι «αρχειοθετώ όλο τον κόσμο άλλα να, κάτι βρήκα» τόνισε και πρόσθεσε σχολιάζοντας τον Ρασπούτιν που είχε πει:

«»Προχωρήστε το και θα τα βρούμε στο μέλλον». Αυτό είναι λοιπόν ο τελευταίος σπασμός του Ρασπούτιν» .

Καταλήγοντας, με οργή ανέφερε ότι θα τους τσακίσει και θα τους διαλύσει «με τα προνόμια που διαθέτει ο απλός Έλληνας πολίτης, όχι με τα προνόμια βουλευτών και υπουργών».

Ενώ χθες μόλις λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της είδησης, με ανάρτησή του στο Twitter, κάνει λόγο για κατάχρηση εξουσίας.

Η κατάχρηση εξουσίας συντελέστηκε και κατά νομική ακριβολογία. Τίποτε δεν σταθεί εμπόδιο στην αποκάλυψη της σκευωρίας. Κι ούτε λόγος για βουλευτική ασυλία ή νόμο περί ευθύνης υπουργών. Θα τους νικήσω με τα όπλα που διαθέτουν όλοι οι Έλληνες χωρίς προνόμια & προσχήματα #Novartis pic.twitter.com/NGejdjlhPL

 

Σχετικά Νέα