Α.Λοβέρδος: Δεν προσδιορίζομαι από άλλα κόμματα – Εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ

Για την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και για τις αλλαγές στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει σε περίπτωση νίκης του μίλησε ο βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Είμαστε αιχμάλωτοι των χαμηλών ποσοστών. Τα νούμερα το φωνάζουν και στις κάλπες και στις δημοσκοπήσεις. Αλίμονο όμως, αν δεχθώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παγιώθηκε ως κυρίαρχος. Το αντίθετο πιστεύω και ακριβώς γι’αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε να εκφράσει αποτελεσματικά και με πειστικότητα την αξιωματική αντιπολίτευση. Η χώρα έχει ανάγκη από τον προοδευτικό πρωταγωνιστή. Και σε ό,τι μας αφορά έχουμε μια τελευταία ευκαιρία. Η παράταξή μας να γίνει ο άλλος μεγάλος πόλος. Με μία φράση: Ή τώρα ή ποτέ. Δεν κινδυνολογώ. Καταγράφω την κατάσταση των πραγμάτων», τόνισε ο βουλευτής και πρώην υπουργός.

«Η πολιτική μου πεποίθηση δεν ορίζεται και δεν προσδιορίζεται από τα άλλα κόμματα. Εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ. Και είμαι πολύ περήφανος για την κομματική μου ταυτότητα. Δεν είμαι όμως περήφανος που έχουμε δώσει το δικαίωμα να μας τίθενται απαξιωτικά διλήμματα. Αυτό εγώ θα το σταματήσω μαχαίρι», τόνισε ο Α. Λοβέρδος απαντώντας σε ερώτηση αν απέχει περισσότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ ή από τη ΝΔ.

Παράλληλα, επισήμανε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος, «το κόμμα θα πάψει να κινείται γύρω από τον μικρό, ομολογουμένως και δυστυχώς, εαυτό του. Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι πιστεύω πως μπορώ να εγγυηθώ το μέλλον της παράταξης. Δεν μιλώ για επιστροφή του ΠΑΣΟΚ. Αναφέρομαι σε ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα