

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 4/10 καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και μίλησε σχετικά με την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά με την ψήφιση του Στέφανου Κασσελάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: «Ήμασταν σε σοκ, καταψηφίσαμε την κυρία Αχτσιόγλου, γιατί είχαμε άλλα θέματα και προέκυψε αυτό το μεγάλο λάθος, να ψηφίσουμε τον Στέφανο Κασσελάκη, ένα μεγάλο λάθος στην ιστορία, που γράφεται με κατάμαυρα γράμματα.» «Αν ήμουν εκεί όταν τους είπε κουκουλοφόρους, θα τον είχα παέι στην Αστυνομία», ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Στέφανο Κασσελάκη.
Μάλιστα, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε χαρακτηριστικά οτι: «Αν εκλεγεί πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης, εγώ θα φύγω, αν εκλεγώ εγώ, θα τον διαγράψω.»
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.