Α. Γεωργιάδης: Η Αλ. Έβερτ δεν πρέπει να φύγει από το δημοτικό συμβούλιο

Την αντίθεσή του για την απομάκρυνση από την θέση της αντιδημάρχου Αθηναίων και το δημοτικό συμβούλιο εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ», γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης σε σχετική του ανάρτηση στο twitter.

«Η κα Αλεξία Έβερτ είναι μία αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας. Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ. Δεν πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο. ”Ο αναμάρτητος…”», αναφέρει πιο συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως είναι γνωστό, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και αντιδήμαρχος Αθηναίων -και μάλιστα Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Αλεξία Έβερτ επιτέθηκε κατά των διαδηλωτών του ΚΚΕ για τις συγκεντρώσεις του Πολυτεχνείου, χαρακτηρίζοντάς τους «κατσαρίδες και τρωκτικά», σηκώνοντας κύμα αντιδράσεων από κόμματα και φορείς της Αριστεράς.

 

Σχετικά Νέα