

Αλλαγή στο αφήγημα της κυβέρνησης σχετικά με την ακρίβεια και, κυρίως, στη διάρκειά της, από τον υπουργό Ανάπτυξης.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι μέχρι τα Χριστούγεννα η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί, ανέτρεψε τις προβλέψεις αυτές, λέγοντας ότι ως το τέλος του έτους οι πολίτες θα είναι σε γενικές γραμμές προστατευμένοι από τις ενεργειακές αυξήσεις, ωστόσο η κρίση θα κρατήσει λίγους μήνες παραπάνω.
Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν θα αφήσουμε τους συμπολίτες μας να παγώσουν», ενώ αναφέρθηκε και στην κοινή επιστολή που αναμένεται να παραδώσουν στο Eurogroup οι υπουργοί Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ζητώντας τη δημιουργία ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης των νοικοκυριών απέναντι στις ενεργειακές ανατιμήσεις.
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.