

Στην περίθαλψη που είχε σήμερα μετά από τραυματισμό ο 6χρονος γιος του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον στο ΓΝ-ΚΥ Καρύστου, αναφέρεται με tweet του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Στην ανάρτηση του την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες, ο υπουργός Υγείας αναφέρει: «Σήμερα το μεσημέρι Κυριακή 25/08/2024 επισκέφθηκε το τμήμα επειγόντων περιστατικών του ΓΝ-ΚΥ Καρύστου ο πρώην Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, συνοδεύοντας τον γιο του ηλικίας 6 ετών, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες που χρειάσθηκε μετά από τραυματισμό. Τον φροντίσαμε, όπως κάνουμε για όλους μας τους ασθενείς.
Ο κος Johnson πραγματοποιεί διακοπές στην Κάρυστο οικογενειακώς. Μετά την αποχώρηση του από το ΓΝ-ΚΥ Καρύστου ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ήταν πραγματικά ευγενέστατος και τόνισε μάλιστα ότι οι υπηρεσίες που του παρείχε το ΕΣΥ είναι ανώτερες από το αντίστοιχο Βρετανικό σύστημα Υγείας το NHS. Ευχόμαστε πολλά περαστικά στην οικογένεια Johnson».
Σχετικά Νέα
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.