Α. Γεωργιάδης: Εθνική προδοσία το σπάσιμο βιτρινών

Την οργή του εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεως Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Δευτέρας, σχολιάζοντας από την τηλεόραση το ΑΝΤ1 το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις αλλά και τους συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι προκάλεσαν επεισόδια την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου.

«Άλλο πράγμα οι διαδηλώσεις, που είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός και άλλο το να πετάς πέτρες σε αστυνομικούς και να σπας μάρμαρα και βιτρίνες», σημείωσε αρχικά ο υπουργός και στην συνέχεια έγινε πολύ αυστηρός.

«Τώρα, όταν μιλάμε για το πώς θα φέρουμε τουρίστες, για να μην πεινάσει ο κόσμος, για να μη χάσουν φτωχοί άνθρωποι τις δουλειές τους, να μην κλείσουν μαγαζιά, όταν μιλάμε για αυτή την Ελλάδα, να πηγαίνει ο άλλος σε αυτά τα μαγαζιά, που περνάνε αυτή την κρίση και να σπάει τα μάρμαρα, τα πεζοδρόμια και να του σπάει τη βιτρίνα, αυτό δεν είναι πια σπάσιμο βιτρίνας, είναι εθνική προδοσία. Αυτοί είναι προδότες. Δεν είναι απλώς καταστροφείς», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και κατέληξε φωνάζοντας: «Την ώρα που η Ελλάδα προσπαθεί να κρατήσει μια θέση εργασίας, πας και σπας το μαγαζί ρε… μην πω τώρα μια βαριά κουβέντα στην τηλεόραση! Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα», φώναξε!

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι συνεχώς πληθαίνουν οι «φωνές» και οι καταγγελίες φορέων, πολιτικών οργανώσεν και εργατικών σωματείων για υπέρμετρη βία εκ μέρους της αστυνομίας κατά των διαδηλωτών και των συλληφθέντων την ημέρα των κινητοποιήσεων κατά του νόμο που περιορίζει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι.

Σχετικά Νέα