

«Οι εξελίξεις αναφορικά με την ανεξέλεγκτη δράση των παρακρατικών ομάδων, φαίνεται, δυστυχώς, ότι μας επιβεβαιώνουν. Λίγη ώρα αφότου με ανακοίνωσή μας ζητήσαμε εξηγήσεις για τη δράση τους, ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση για τραυματισμό αστυνομικού από πυρά αυτόκλητης ομάδας εθνοφυλάκων στον Έβρο»
Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, με αφορμή την είδηση για τραυματισμό αστυνομικού από πυρά αυτόκλητης ομάδας εθνοφυλάκων στον Έβρο:
Οι εξελίξεις αναφορικά με την ανεξέλεγκτη δράση των παρακρατικών ομάδων, φαίνεται, δυστυχώς, ότι μας επιβεβαιώνουν. Λίγη ώρα αφότου με ανακοίνωσή μας ζητήσαμε εξηγήσεις για τη δράση τους, ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση για τραυματισμό αστυνομικού από πυρά αυτόκλητης ομάδας εθνοφυλάκων στον Έβρο.
Η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο οφείλουν να δώσουν άμεσα τις απαραίτητες απαντήσεις. Επιβεβαιώνουν ή όχι το τραγικό αυτό συμβάν; Πότε επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης θα μαζέψει τους αυτόκλητους πιστολέρο που απειλούν τους πάντες; Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να θρηνήσουμε θύματα μέχρι να αναλάβει τις ευθύνες του ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του.
Σχετικά Νέα
Σ. Ζαχαράκη σε ΔΟΕ: Καμία υπαναχώρηση για την αξιολόγηση και ενίσχυση της δημόσιας εκπαίδευσης
Δεν θα υπάρξει καμία υπαναχώρηση από τον νόμο για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ανέφερε.
Β. Κικίλιας για αύξηση ναύλων σε φορτηγά: Πρόκειται για αύξηση 1-2 λεπτά /κιλό
Από το βήμα της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης.
Δ. Τσιόδρας σε Κομισιόν: Να προασπίσουμε την υγεία των πολιτών από εγκληματίες που διακινούν παράνομα φάρμακα στο διαδίκτυο
Μέτρα για την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ζητάει ο Δημήτρης Τσιόδρας,.
ΠΑΣΟΚ: Ο Τριαντόπουλος διάλεξε τον δικαστή που θα τον κρίνει – Ο Καραμανλής θέλει να διαλέξει και τον δικαστή και το αδίκημα
“Επιχειρείται δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου στην ουσία να υποκατασταθούν η δικαιοσύνη και οι αποφάσεις.