

Ενδεικτικό παράδειγμα τα έργα στην Καλαμάτα με χρηματοδότηση από τον «Φιλόδημο» και οι προσλήψεις προσωπικού στο δήμο Μεσσήνης.
Όπως αναφέρει ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:
Καλά νέα για την τοπική αυτοδιοίκηση, που αποδεικνύουν ότι οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν μεγάλα λόγια αλλά έργα που υλοποιούνται και αποδίδουν καρπούς.
Με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” που σχεδίασε και υλοποίησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώθηκε η αποπεράτωση παιδικών χαρών στο Δήμο Καλαμάτας.
Ταυτόχρονα, η πρόσληψη νέου μόνιμου προσωπικού στον Δήμο Μεσσήνης αποτελεί σημαντικό γεγονός για τους ίδιους τους εργαζόμενους αλλά και για τους πολίτες της πόλης, αφού ενισχύει αποφασιστικά τον τομέα της καθαριότητας, δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών.
Παράλληλα, αποτελεί δικαίωση της μεγάλης προσπάθειας που έγινε στο Υπουργείο Εσωτερικών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για την ενίσχυση των υπηρεσιών καθαριότητας στην τοπική αυτοδιοίκηση τόσο με την μεγαλύτερη προκήρυξη μόνιμων προσλήψεων που έγινε ποτέ (3Κ/ΑΣΕΠ), βάζοντας τέλος στην ομηρία των συμβασιούχων εργαζομένων και στην επισφάλεια της εργασίας τους, όσο και με την παροχή μέσων ατομικής προστασίας αλλά και ανανέωσης των μηχανημάτων.
Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει με το “δήθεν αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο” να ανοίξει την πόρτα στην ανεξέλεγκτη ιδιωτικοποίηση κρίσιμων υπηρεσιών της αυτοδιοίκησης, του πρασίνου, του ηλεκτροφωτισμού και της καθαριότητας.
Το επόμενο διάστημα θα υλοποιηθούν και άλλα έργα, τα οποία είχαμε σχεδιάσει και χρηματοδοτήσει μέσω ΕΣΠΑ και του προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ1 & 2”, όπως αγροτικής οδοποιίας, αξιοποίησης κοινόχρηστων χώρων κ.α, σε συνεργασία με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού μας, αποδεικνύοντας την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε μαζί τους όλο το προηγούμενο διάστημα.
Έργα στοχευμένα στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.
Σχετικά Νέα
Νέα Αριστερά: Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι μια απελπισμένη επιχείρηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δημοσκοπική κατάρρευση
«Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απελπισμένη επιχείρηση.
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.