

Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να προσφέρονται 185.000. Αντιθέτως στα σχολεία λιποθυμούν παιδιά, και το μόνο άγχος του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι να κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.
Αναλυτικά το σχόλιο Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Χαρίτση – Απάντηση σε Κυβερνητικό Εκπρόσωπο:
«Οι τρεις «αλήθειες» του Κυβερνητικού Εκπροσώπου μας δημιουργούν ισάριθμες απορίες:
1η απορία: Η μοναδική απάντηση της Ν.Δ. στην περίπτωση λιποθυμίας μιας μαθήτριας από ασιτία είναι πως φοιτούσε σε Γυμνάσιο και όχι σε Δημοτικό;
2η απορία: Υπάρχει κάποιος άριστος στην κυβέρνηση που να έχει την ικανότητα να συγκρίνει στοιχεία; Αν όχι, τότε να βοηθήσουμε. Πέρυσι (σχολικό έτος 2018-2019), στις αρχές Φεβρουαρίου προσφέρονταν ημερησίως 115.267 σχολικά γεύματα. Σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που η ίδια η κυβέρνηση ανακοίνωσε, προσφέρονται 111.066 γεύματα ημερησίως, ενώ ο σχεδιασμός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να προσφέρονται 185.000. Αλλά η Ν.Δ. ούτε έτοιμες πολιτικές δεν είναι ικανή να εφαρμόσει.
3η απορία: Πώς είναι δυνατόν όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως οι ζωές μικρών παιδιών, να απαντάτε με επιχειρηματολογία που αντλήσατε από απογευματινή εφημερίδα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως το μόνο σας άγχος είναι να κάνετε αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ;».
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.