

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, έκανε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης στην Αθήνα.
«Η Νέα Αριστερά είναι εδώ. Είμαστε παρόντες, είμαστε στο δρόμο δίπλα στους εργαζόμενους για να παλέψουμε μαζί όλοι μαζί για μια καλύτερη ζωή» ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε «οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα οι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα σήμερα απεργούν. Απεργούν και ζητούν καλύτερους μισθούς, ζητούν συλλογικές συμβάσεις, ζητούν το δικαίωμα στην εργασία».
Τόνισε πως «είμαστε παρόντες, είμαστε στο δρόμο δίπλα στους εργαζόμενους για να παλέψουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη ζωή» και κατέληξε πως «απέναντι σε μία κυβέρνηση η οποία διαλύει κάθε εργασιακό δικαίωμα, απέναντι σε μία κυβέρνηση η οποία καταπατά το κράτος δικαίου, είναι υποχρέωση όλων μας να αγωνιστούμε και η υπόθεση των εργασιακών δικαιωμάτων είναι υπόθεση ολόκληρης κοινωνίας».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.