Δημοσιεύθηκε στις: Πα, Ιούλ 10th, 2015

A.Τσίπρας:«Eδώ που φτάσαμε, είτε που όλοι μαζί θα μείνουμε,είτε που όλοι μαζί θα φύγουμε»

Óõíåäñßáóç ôçò ÊïéíïâïõëåõôéêÞò ÏìÜäáò ôïõ ÓÕÑÉÆÁ ôçí Ôñßôç 17 Öåâñïõáñßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος για την έγκριση της πρότασης.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο προβληματισμός και η ανησυχία κυριαρχούσαν στην αίθουσα της συνεδρίασης.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στην κοινοβουλευτική του ομάδα  ότι δεν πρόκειται να γίνει «Παπαδήμος»,συμπληρώνοντας ότι «εδώ που ήρθαμε, ήρθαμε όλοι μαζί» και πως «ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί».

Eπίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρωθυπουργός αναφέρόμενος στο δημοψήφισμα, υπογράμμισε ότι στο δημοψήφισμα η κυβέρνηση πήρε εντολή να φέρει μια καλύτερη συμφωνία σε σχέση με το τελεσίγραφο που είχε λάβει στο Eurogroup και όχι να βγάλει την Ελλάδα από την ευρωζώνη.

Ο Αλέξης Τσίπρας, επίσης  τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις» και πως «αυτό που έχει σημασία είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ενωμένη και συμπαγής μπροστά σε αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις».

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ,έχει προγραμματιστεί στις 12:00 σήμερα, Παρασκευή (10/07/2015) η σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

 

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo