Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την εκκένωση των καταλήψεων

67876Την αντίθεσή του στην πρωινή αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης υπό κατάληψη κτηρίων στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στέγης στη Θεσσαλονίκη μας βρίσκει αντίθετους», αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση και συμπληρώνει: «Η ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης συνιστά πρακτική που δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς».

Την ίδια στιγμή η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι “έτσι όλοι πια γνωρίζουμε ποιοι ενθαρρύνουν τα διαρκώς αυξανόμενα φαινόμενα ανομίας και ποιοι δίνουν το πράσινο φως σε πράξεις βανδαλισμού”, σχετίζοντας άμεσα το κυβερνών κόμμα με τις καταλήψεις.

“Οι εικόνες ντροπής έχουν όνομα. Η αποκατάσταση όλων των χώρων στοιχίζει και στοιχίζει πολύ. Το κόστος των βανδαλισμών τελικά επιβαρύνει τους πολίτες που ήδη στενάζουν από την φορολογική επίθεση”, σχολιάζει το κόμμα της Συγγρού.

“Τι απαντάει στο Kόμμα του ο κ. Τόσκας; Συμφωνεί με τη θέση του Κόμματός του; Ποιος είναι ο υπεύθυνος και ο αρμόδιος για την Δημόσια Τάξη; Είναι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή ο ΣΥΡΙΖΑ;” αναρωτιέται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταλήγοντας: “Τυχόν σιωπή είναι αποδοχή και συναίνεση”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα