Παναττική στάση εργασίας την Πέμπτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ

%ce%b2%ce%bd%ce%bd%ce%bd%ce%bcΠαναττική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας πραγματοποιεί αύριο, Πέμπτη, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να διευκολυνθούν συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση να παραβρεθούν σε δίκες της διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα, προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι έξω από το κτίριο 8 των Δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου θα εκδικαστούν οι υποθέσεις. Την κινητοποίηση στηρίζει η ΑΔΕΔΥ.

Ειδικότερα, ο τέως πρόεδρος Θέμης Μπαλασόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2010 δικάζονται από το Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για παράνομη είσοδο και «διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας» στον ΧΥΤΑ Φυλής, στις 6 και 7 Μαρτίου του 2010, την περίοδο εφαρμογής του πρώτου Μνημονίου.

Την ίδια ημέρα, από το Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών θα δικαστεί το 35μελές Γενικό Συμβούλιο με την κατηγορία της ρύπανσης περιβάλλοντος για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Νοέμβριο του 2011.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα