«Το αιδοίο είναι μεγαλύτερο από τον Τραμπ»,λένε οι Pussy Riot (video)

kljlkΜε τον δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο αποφάσισαν να απαντήσουν στις σεξιστικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ -και- οι Pussy Riot.

Με το τραγούδι Straight Outta Vagina, το ρωσικό γυναικείο συγκρότημα κάνει tribute στο… αιδοίο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε πολύ στα λεγόμενα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων.

Αν και το τραγούδι ηχογραφήθηκε το Φεβρουάριο και το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο Λος Άντζελες η αρχηγός των Pussy Riot, Νάντια Τολοκονίκοβα δήλωσε ότι «θα μπορούσε να θεωρηθεί μια απάντηση στον Τραμπ. Αλλά πιστεύω ότι η ιδέα της δυνατής θηλυκής σεξουαλικότητας είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε λαϊκιστή μεγαλομανή άνδρα. Το αιδοίο είναι μεγαλύτερο από τον Τραμπ».

«Αν το αιδοίο σου καταλήξει στη φυλακή όλος ο κόσμος θα σε ακούσει» αναφέρουν οι στίχοι του τραγουδιού και συμπληρώνουν «μην κάνεις το βλάκα, μην κάνεις το χαζό και εσύ προέρχεσαι από ένα αιδοίο», αναφέρουν οι στίχοι του τραγουδιού.

«Οι πολιτικοί υμνούν τη δυνατή ηγεσία. Ο Τραμπ στηρίζει ανοιχτά τις αυταρχικές μεθόδους του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και αυτό είναι τρομακτικό» συνέχισε η αρχηγός του ρωσικού συγκροτήματος.

 

 

 

Πηγή:altsantiri.gr

Σχετικά Νέα