Δευτερολογία Κυρ.Μητσοτάκη:«Και στις δύο ομιλίες φάνηκε η χυδαιότητα του λόγου σας»

Policy Statements of the New Greek Government (Day 2), at the Parliament, in Athens, Oct.06, 2015 / ?????????????? ???????? ??? ???? ?????????? (???? 2?), ??? ?????, ?????, 06 ?????????, 2015

«Η ταυτότητά σας γράφει ότι είστε ο πιο ψεύτης, ανίκανος, αποτυχημένος Πρωθυπουργός», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον Αλ. Τσίπρα, κατά τη δευτερολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

“Και στις δύο ομιλίες φάνηκε η χυδαιότητα του λόγου σας! Εδώ που έχουμε φτάσει δεν χρειάζεται να συστηθούμε στους Έλληνες πολίτες. Είστε ο πιο ψεύτης, ανίκανος και αποτυχημένος πρωθυπουργός της χώρας και στο ληξιαρχείο της ιστορίας θα γράψει και ο νεότερος τέως πρωθυπουργός” ανέφερε.

Επιπλέον, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέμεινε στο αίτημά του να έρθουν στη Βουλή τα «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Βεβαίως και υπάρχει σκάνδαλο Siemens» απάντησε στο ερώτημα του πρωθυπουργού ο κ. Μητσοτάκης, εγκαλώντας την κυβέρνηση για όσα -δεν- έκανε επί των ημερών της για να προχωρήσει η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να καταργήσει, αν θέλει, τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που έχει επιτευχθεί μεταξύ του ελληνικού κράτους και της Siemens.

Για τον Κήρυκα ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως είναι ήδη σε ρύθμιση το δάνειο και έχει ισχυρές εγγυήσεις.” Για θαλασσοδάνεια ψάξτε στον κύριο Καλογρίτσα που έπαιρνε δάνεια με εγγυήσεις κάτι κατσάβραχα στην Ιθάκη”.

“Δεν άκουσα κουβέντα για τον κ. Κουρή και τα θαλασσοδάνεια του Alter. Κάνατε κάτι για τη διερεύνησή του. Είστε ή δεν είστε το αγαπημένο παιδί του κ. Κουρή; Δεν είπατε τίποτα για τον κ. Κοντομηνά που είχε πει πως είστε καλά παιδιά και σας βοηθούσε και το οποίο κανάλι είχε τον κ. Λαζόπουλο τον χυδαιότερο προπαγανδιστή”σημείωσε ο κ.Μητσοτάκης.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα