Π.Καμμένος:Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από καμιά Τράπεζα, γι΄αυτό δεν μας κρατά κανείς

0000
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στη Βουλή,ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το κόμμα του δεν είναι   υποχείριο κανενός.”Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από καμιά Τράπεζα, γι΄ αυτό δεν μας κρατά κανείς” ανέφερε χαρακτηριστικά .

Ο κ.Καμμένος έκανε εκτενή αναφορά σε σκάνδαλα που αφορούν υποθέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ,χρησιμοποιώντας πολλές φορές στο λόγο του  ονόματα και στοιχεία.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε, ότι η προσωπική επίθεση προς τον κ. Μητσοτάκη γίνεται από στελέχη που βρίσκονται μέσα στη Νέα Δημοκρατία και από ιστοτόπους όπως το antinews που αποτελεί, όπως είπε, το site του κ. Σαμαρά.

Ταυτόχρονα, ανέφερε, ότι την ίδια ώρα που η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση, πως συνεργάζεται με το κακό ΠΑΣΟΚ έχει στις τάξεις της τον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου που ήταν δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου.

Ο υπουργός Άμυνας έκανε λόγο ,επίσης, για «στενή σχέση» του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο της Siemens.«Ο Κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε γι’ αυτήν. Και το μόνο που απάντησε είναι ότι καθυστέρησε η μετάφραση της δικογραφίας. Ποιος το έκανε; Ο γνωστός Ντογιάκος. Παναθηναϊκάκια δεν το λέγατε;», πρόσθεσε.

Ο Π. Καμμένος είπε ότι ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας βοήθησε οικονομικά τον δημοσιογράφο Ν. Ευαγγελάτο να βγάλει τα site newsit και onalert τα οποία του κάνουν προσωπικές επιθέσεις. Υπενθύμισε ακόμη ότι η εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO των Καλογρίτσα και Θεοδωρικάκου που, όπως είπε, είναι «στενός συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη»- έβγαζε πρώτη την ΝΔ στις εκλογές.

Ακόμη ο Π. Καμμένος επιτέθηκε στον πρ. πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο που δεν παρακολούθησε την συνεδρίαση. «Ο Ευ. Βενιζέλος δεν ήρθε εδώ γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε με φώναζε «αλητάμπουρα» όταν ρώτησα αν υπήρχαν μετοχές του ομίλου Βγενόπουλου στο οικογενειακό του περιβάλλον. Τώρα που βγήκε η δίωξη κατά του Βγενόπουλου τα τέσσερα μέλη Μπακατσέλου είναι ή δεν είναι μέτοχοι;», ανέφερε.

Στο παρελθόν οι εφημερίδες ήταν «πιστόλια» εναντίον μας, όταν αποκαλύπταμε τα σκάνδαλα του Τσοχατζόπουλου, συνέχισε ο Πάνος Καμμένος. Υποστήριξε ακόμη πως είχε παραδώσει στοιχεία για τα CDS στον Αντώνη Σαμαρά. «Εγώ τον Γιώργο δεν τον χτυπάω, είναι φίλος μου, θα σε βγάλουμε τρελό, μην το συνεχίζεις» του είπε ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Σκοτώσανε και τον πατέρα μου, προχώρησε σε μια προσωπική αναφορά ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τον έλεγχο που υπέστη στα 86 του χρόνια. Μας κατηγορούν οι ορντινάντσες της διαπλοκής, κατέληξε και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δει τα σάιτ που κατηγορούσαν τον πατέρα του για χρηματισμό. Είμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά θα βγάλουμε και αυτή την τετραετία και την επόμενη, γιατί δεν μας κρατάει κανείς, αυτή η σχέση θα φθάσει στο τέλος, ολοκλήρωσε την ομιλία του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα