Στ.Θεοδωράκης:To Ποτάμι δεν προέρχεται από τα τζάκια της διαπλοκής

456456Ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας από το βήμα της Βουλής υποστήριξε ότι το κόμμα του δεν προέρχεται από τα τζάκια της διαπλοκής αλλά δέχτηκε συντονισμένη επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγόρησε προσωπικά τον Πρωθυπουργό. «Κύριε Τσίπρα προσπαθείτε να βρομίσετε το Ποτάμι, γιατί ο λαϊκιστής και ο δημαγωγός το καινούργιο φοβάται – δεν φοβάται το παλιό» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης,δήλωσε  ότι τα ΜΜΕ στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και πως η κυβέρνηση αυτό που κάνει «είναι να μαρκάρει ως διαπλεκόμενους τους άλλους», κάνοντας λόγο για υπαλλήλους της κυβέρνησης «που βρίζουν» το Ποτάμι, κατηγορώντας το Μέγαρο Μαξίμου ότι προσπαθεί «να βρωμίσει το Ποτάμι» διότι «φοβάται το καινούριο».

Αναφερόμενος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ρώτησε γιατί οι άδειες έπρεπε να ήταν τέσσερις και επισήμανε πως το Ποτάμι πρότεινε σε ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να πάρουν τα ίδια λεφτά από περισσότερα κανάλια, όμως «προτίμησαν το σώου και την ανεργία για 2.000 ανθρώπους».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις με την αποχώρηση του κ. Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ψεύδεται όταν λέει ότι «έκοψε» τον κ. Καλογρίτσα. Ο ίδιος έφυγε όταν κατάλαβε ότι οι κινήσεις του ήταν στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης και της κοινωνίας, πρόσθεσε.

Καταθέτοντας προτάσεις του Ποταμιού κατά τη διαφθοράς, σημείωσε πως το κόμμα ζητεί μία Αρχή για την καταπολέμηση της διαφθοράς, ενιαία εθνική Αρχή δημόσιων προμηθειών, Αρχή εποπτείας εσόδων και δαπανών ΜΚΟ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα