Ο Ν.Παππάς στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή(Live)

New State Minister Nikos Pappas holds a folder as he leaves the Prime Minister's office to name the new cabinet in Athens on Tuesday, Jan. 27, 2015. Prime Minister Alexis Tsipas’ governing Syriza party announced a Cabinet that includes officials from its coalition ally, the anti-bailout and right wing Independent Greeks. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)

Στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής έχει κληθεί σε ακρόαση ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σήμερα το πρωί.

Ο Νίκος Παππάς καλείται μετά από αίτημα της αντιπολίτευσης, με την ενεργοποίηση σχετικού άρθρου του Κανονισμού, για τον έλεγχο που ασκήθηκε στη διαδικασία αδειοδότησης για τις τηλεοπτικές άδειες και τις συνθήκες διεξαγωγής του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασιών της Επιτροπής Θεσμών, θα υπάρξει και συζήτηση και ψήφιση της, από 8/9/2016, αιτήσεως Βουλευτών της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας – μελών της Επιτροπής για σύγκληση της Επιτροπής, με αντικείμενο την πρόσκληση προσώπων που εμπλέκονται στη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα