Ο Συριακός στρατός προειδοποιεί:Είτε εγκαταλείπετε το Χαλέπι,είτε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την «αναπόφευκτη μοίρα σας»

543O συριακός στρατός προειδοποίησε ότι όποιος παραμείνει στην πόλη του Χαλεπίου, μετά την ευκαιρία που δόθηκε σε όσους ήθελαν να το εγκαταλείψουν, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την «αναπόφευκτη μοίρα του».

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης, τονίζεται ότι ο στρατός έχει αποκόψει τις γραμμές ανεφοδιασμού των ανταρτών στα βόρεια του Χαλεπίου, ενώ διαθέτει αξιόπιστη πληροφόρηση για όλες τις θέσεις των ανταρτών, αλλά και τα σημεία που αποθηκεύουν τον οπλισμό τους. Παράλληλα, παρότρυνε όλους να εγκαταλείψουν τον οπλισμό τους και να απομακρυνθούν από την πόλη.

Αργότερα ανακοινώθηκε από το συριακό στρατό η μείωση των αεροπορικών επιδρομών, αλλά και του βομβαρδισμού ανταρτικών θέσεων στο ανατολικό Χαλέπι, προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάσταση ανθρωπιστικής καταστροφής, αλλά και να επιτραπεί σε όσους θέλουν να το εγκαταλείψουν, να αποχωρήσουν σε άλλες πιο ασφαλείς περιοχές.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα