Δημοσιεύθηκε στις: Πε, Σεπ 22nd, 2016

Χάος και οργή στους δρόμους της Σάρλοτ στη Β. Καρολίνα(Βιντεο)

87987Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η πόλη Σάρλοτ στη Βόρεια Καρολίνα, καθώς συνεχίζονται τα βίαια επεισόδια μετά το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας με θύμα έναν 43χρονο.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στη διάρκεια διαδηλώσεων στην πόλη Σάρλοτ στη Βόρεια Καρολίνα, ενώ ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις της πόλης, μετά τις διαδηλώσεις για το θανάσιμο πυροβολισμό ενός 43χρονου Αφροαμερικανού από την αστυνομία.

Οι ταραχές στην πόλη, συνεχίστηκαν για δεύτερη νύχτα, ενώ ένας διαδηλωτής φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά, σε συμπλοκή μεταξύ πολιτών, αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.O κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας, κήρυξε την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας των ταραχών, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Μονάδες της εθνοφρουράς, αλλά και της πολιτειακής αστυνομίας θα αναπτυχθούν στη  Σάρλοτ,  προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση κοινωνικής αναταραχής και οι διαδηλώσεις, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της πολιτείας.

Ένας διαδηλωτής πυροβολήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη διάρκεια ταραχών που έγιναν για δεύτερη νύχτα στην πόλη Σαρλότ, στη Βόρεια Καρολίνα, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.

Ο τοπικός αρχηγός της αστυνομίας είχε αρχικά δηλώσει ότι ένας άνθρωπος που πυροβολήθηκε στη διάρκεια των επεισοδίων είχε πεθάνει. Αργότερα, αξιωματούχοι της πόλης σε ανάρτησή τους, στο Twitter ανέφεραν ότι ο διαδηλωτής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και η ζωή του, υποστηρίζεται μηχανικά.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo