Δημοσιεύθηκε στις: Δε, Αυγ 22nd, 2016

Ελ.Αυλωνίτου:Δεν είμαι ενοχλημένη ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

55555Έκπληκτη πληροφορήθηκα σήμερα από το χώρο μετάδοσης ψευδών ειδήσεων που φέρει το όνομα «parapolitika.gr» ότι είμαι τάχα ενοχλημένη με την Κουμουνδούρου, δηλαδή με το κόμμα μου τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή γίνεται τάχα κάποια προσπάθεια να μειωθούν οι τηλεοπτικές μου εμφανίσεις, δηλώνει η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθήνας Ελένη Αυλωνίτου.

Η δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

 Έκπληκτη πληροφορήθηκα σήμερα από το χώρο μετάδοσης ψευδών ειδήσεων που φέρει το όνομα «parapolitika.gr» ότι είμαι τάχα ενοχλημένη με την Κουμουνδούρου, δηλαδή με το κόμμα μου τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή γίνεται τάχα κάποια προσπάθεια να μειωθούν οι τηλεοπτικές μου εμφανίσεις!

 Καταλαβαίνω ότι ο παραδοσιακά ο Αύγουστος θεωρείται μήνας που δεν έχει ειδήσεις, ειδικά τώρα που τελείωσαν και οι Ολυμπιακοί αγώνες, δεν περίμενα όμως τα Παραπολιτικά να θεωρήσουν ότι μπορούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα μετατρεπόμενα σε οργανισμό κατασκευής ψευδών ειδήσεων για να καλύψουν το κενό τους.

 Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας πληροφορώ τους πάντες ότι:

–         Δεν είμαι ενοχλημένη με κανένα τρόπο ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, κομματικό, κυβερνητικό, κοινοβουλευτικό ή οτιδήποτε άλλο.

–         Δεν έχω παρατηρήσει, πληροφορηθεί ή διαπιστώσει καμία προσπάθεια περιορισμού των τηλεοπτικών μου εμφανίσεων από κανέναν.

–         Η προσπάθειες διάφορων εξ επαγγέλματος ψευδομένων να ενσπείρουν ζιζάνια στη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν θα βρουν ανταπόκριση σε κανένα από τα δύο κόμματα της κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και θα πέσουν στο κενό.

left.gr

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo