Ν.Παππάς:«Προσπαθούμε να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο των εξαρτήσεων καναλιών,τραπεζών,πολιτικού συστήματος»

6555Τη σταθερή προσήλωση της κυβέρνησης και του ιδίου στην διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας «Στο Κόκκινο».

«Η επιτροπή ενστάσεων θα αποφανθεί πριν το 15αύγουστο για τις τηλεοπτικές άδειες» ανέφερε ο υπουργός και τόνισε ότι «συνεχίζουμε με τις τεκμηριωμένες θέσεις μας και με την πρόνοια να αποκατασταθεί η «χρησικτησία» των τηλεοπτικών αδειών»

«Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι τα ελατήρια βασικών μοχλών που εξαπολύουν επιθέσεις είναι τα στενά επιχειρηματικά συμφέροντα,όχι η ελευθεροτυπία», συμπλήρωσε.

Ανέφερε επίσης ότι η κουβέντα για 5η άδεια γίνεται για να θολώσουν τα νερά και ξεκαθάρισε ότι ο διαγωνισμός θα γίνει.

«Το φάσμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων δεν είναι το ίδιο με το να ανοίγεις κομμωτήριο όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 16 νόμοι έχουν ψηφιστεί για τα κανάλια.4 από αυτούς προέβλεπαν δημοπρασία η οποία δεν έγινε ποτέ. Αυτή την φορά θα γίνει» ανέφερε επίσης ο Ν. Παππάς τονίζοντας ότι «προσπαθούμε να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο των εξαρτήσεων καναλιών, τραπεζών, πολιτικού συστήματος».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, λέγοντας η κριτική που ασκεί στον τρόπο διακυβέρνησης, δεν θα μείνει αναπάντητη. Ειδικά μετά τις παραδοχές του ΔΝΤ.

Ο υπουργός Επικρατείας σχολίασε και το υποτιθέμενο «ταξίδι των 54» στην Πάρο, κάνοντας λόγο για φιάσκο. «Κρατάει ακόμα Άδωνι και Βρούτση ο Μητσοτάκης;» αναρωτήθηκε με νόημα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα