Δημοσιεύθηκε στις: Δε, Ιούλ 25th, 2016

ΝΔ:«Είναι υποχρέωση του πρωθυπουργού να συναινέσει στην σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής»

ψωχΠρόσκληση στον πρωθυπουργό να συναινέσει στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τα capital controls απευθύνει η ΝΔ.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών: «Είναι υποχρέωση του πρωθυπουργού να συναινέσει στην πρότασή μας που θα συζητηθεί αύριο στη Βουλή. Είναι ανάγκη ο λαός να γνωρίσει την αλήθεια. Αν δεν συμφωνήσει θα αποδείξει ότι φοβάται, θα ομολογεί τη συνενοχή του και θα επιδιώκει την συγκάλυψη».

Ο κ. Κουμουτσάκος αναφερόμενος στην ψηφοφορία της προηγούμενης Πέμπτης για τον εκλογικό νόμο έκανε λόγο για μεγάλη πολιτική και κοινοβουλευτική ήττα της κυβέρνησης και έδωσε έμφαση στην «ωριμότητα των μεταρρυθμιστικών πολιτικών δυνάμεων της χώρας».

Εγκάλεσε τον πρωθυπουργό για νέα προσπάθεια διχασμού, με φόντο και τις αποψινές ανακοινώσεις του για την αναθεώρηση του Συντάγματος. «Πρόκειται για μπαλώματα σκοπιμοτήτων, στην ουσία «καίνε» την προοπτική μιας ουσιαστικής αναθεώρησης».

Ο βασικότερος λόγος, κατά τον εκπρόσωπος της ΝΔ, που ο πρωθυπουργός καταφεύγει σε άλλα ζητήματα είναι να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να αποκρύψει την πραγματικότητα που υφίστανται τα νοικοκυριά.

Ειδικά για τον ΕΝΦΙΑ κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι κορόιδεψε τον λαό αυξάνοντάς τον κατά 800 εκατ. ευρώ ή 24%.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo