Η Ζ.Κωνσταντοπούλου βλέπει κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στο εγγύς μέλλον

ξκηγΝέα ολομέτωπη επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα από τις σελίδες του «Ελεύθερου Τύπου» η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» προβλέπει ότι«η εκλογική κατάρρευση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το 2012 θα είναι παρωνυχίδα μπροστά σε αυτό που περιμένει στο εγγύς μέλλον το κόμμα του κ. Τσίπρα«.

Επίσης,αποκαλύπτει ότι το Μάιο του 2015 είχε ενημερωθεί από τον Γιάνη Βαρουφάκη, με πρωτοβουλία και με την παρουσία του κ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ότι υπήρχε μια ομάδα που εκπονούσε σχέδιο απόκρουσης ενδεχόμενων εκβιασμών σε επίπεδο ρευστότητας και νομίσματος.

Με αφορμή τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, η κ. Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για «εξόφθαλμη προσπάθεια να στηθεί η νέα διαπλοκή για τη νεομνημονιακή εξουσία, μέσα από μια σύγκρουση με όρους μαφίας».

Ακόμη δηλώνει «θετική» στη διενέργεια Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση των διαδικασιών που οδήγησαν στο τρίτο μνημόνιο.

Σχολιάζοντας την κυβερνητική πρόταση για το νέο εκλογικό νόμο η πρώην πρόεδρος της Βουλής εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας «θα πρέπει να σκεφτεί ότι η διατήρηση του ορίου εισόδου στη Βουλή θα τον βρει να αγωνιά για το εκλογικό αποτέλεσμα».

Αντίθετα, εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι η «Πλεύση Ελεθερίας στοχεύει στη διακυβέρνηση και δεν φοβάται καμία εκλογική μεθόδευση».

Τέλος, σημειώνει ότι στις 19 Ιουλίου θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου στο Πάρκο Ελευθερίας τα επόμενα βήματα συγκρότησης της «Πλεύσης Ελευθερίας».

«Το θέμα δεν είναι η ανακύκλωση κάποιων από εμάς στο πολιτικό στερέωμα, αλλά το να έρθουν η κοινωνία και οι νέες γενιές στο προσκήνιο», αναφέρει.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα