Δημοσιεύθηκε στις: Πε, Ιούλ 14th, 2016

Π.Σκουρλέτης:Είμαι βαθιά υπερήφανος για την αντιναζιστική συνείδηση του γιου μου

Ï õðïõñãüò Åñãáóßáò ÐÜíïò ÓêïõñëÝôçò óôéò åñãáóßåò ôïõ Óõìâïõëßïõ Áðáó÷üëçóçò, ÊïéíùíéêÞò ÐïëéôéêÞò, Õãåßáò êáé Êáôáíáëùôþí ôçò ÅõñùðáúêÞò ¸íùóçò, ôçí ÄåõôÝñá 9 Ìáñôßïõ 2015, óôéò ÂñõîÝëëåò. (EUROKINISSI/Å.Å.)

Σημείωσε ότι τόσες μέρες δεν έχει μιλήσει για το περιστατικό από σεβασμό, αν κι όπως τόνισε, γνώριζε ότι πολλά από όσα σχετικά γραφτήκανε στον διαδίκτυο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Είμαι βαθιά υπερήφανος για την αντιναζιστική κι αντιφασιστική συνείδηση του γιου μου» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, Π. Σκουρλέτης, απαντώντας στην πολλοστή αναφορά βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην σύλληψη του γιού του για αντιφασιστική παρέμβαση στα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης στο Μαρούσι, κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου για την ασφάλεια στις υπεράκτιες εργασίες έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στην Επιτροπή Παραγωγής κι Εμπορίου της Βουλής.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας σημείωσε ότι τόσες μέρες δεν έχει μιλήσει για το περιστατικό από σεβασμό, αν κι όπως τόνισε, γνώριζε ότι πολλά από όσα σχετικά γραφτήκανε στον διαδίκτυο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Π. Σκουρλέτης έκανε μόνο ένα σχόλιο, παραπέμποντας στην κατάθεση μάρτυρα στην δίκη για την δολοφονία του Π. Φύσσα, ο οποίος ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της επίθεσης τα μέλη της Χρυσής Αυγής «έκαναν σαν κτήνη».

Νωρίτερα, οι χρυσαυγίτες βουλευτές είχαν αντιπαράθεση με την πρόεδρο της Επιτροπής Παραγωγής κι Εμπορίου, Εύ. Καρακώστα, η οποία αποδοκίμασε το γεγονός ότι διαμαρτύρονται για ένα σύνθημα σε έναν τοίχο «αυτοί που δικάζονται για φόνο».

 

Πηγή:avgi.gr

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo