Δημοσιεύθηκε στις: Τρ, Ιούλ 12th, 2016

Αποκαλύψεις Νικολόπουλου για Αλαφούζο-Ψυχάρη

φζωζφωΣε σοβαρή καταγγελία προέβη ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος καθώς μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ανέφερε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει 1,5 χρόνο να πληρώσει τα δάνεια του ωστόσο του δώσανε χαρτί ενημερότητας για να καταθέσει υποψηφιότητα για τηλεοπτική άδεια.

 «Ήρθε στην Εξεταστική της Βουλής ένας Φραγκιαδάκης από τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και μας έλεγε πως ο Αλαφούζος πληρώνει. Είπα χθες στον πρωθυπουργό «μα τον διόρισες αυτόν; Αυτός έλεγε άλλα τ’ άλλων στην Εξεταστική, δεν νογάει, ή δεν καταλαβαίνει ή δεν ξέρει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος και συνέχισε λέγοντας πως «στο ΣΚΑΙ υπάρχει μέτοχος που δεν κυκλοφορεί».

Ταυτόχρονα κατήγγειλε πως ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης είχε πάρει δάνειο για να χτίσει στο Πόρτο Χέλι αλλά δεν προέβη ποτέ σε αυτή την ενέργεια.  Τόνισε πως για τις καταγγελίες του έχει ενημερώσει τον εισαγγελέα και έχει κάνει κοινοβουλευτική παρέμβαση.

Για την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό ανέφερε ότι είπε  στον πρωθυπουργό να καταργήσει το πλαφόν του 3% για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή και να προσθέσει διάταξη ότι ένα κόμμα για να μπει στη Βουλή θα πρέπει να πάρει 1% σε περισσότερες από 7 διοικητικές περιφέρειες»

Αποκάλυψε πως σύμφωνα με την απάντηση που του έδωσε ο πρωθυπουργός «δεν συντρέχουν λόγοι για να αρνηθεί κάποιος πολιτικός αρχηγός αυτή την πρόταση».
Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε πως θα ψηφίζει τον εκλογικό νόμο.

 parapoltka

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo