Ύποπτο πακέτο στη Βουλή των Λόρδων

house_of_lordsΈνα ύποπτο πακέτο προκάλεσε συναγερμό στο Ουέστμινστερ σήμερα, αλλά δεν υπάρχει καμιά πληροφορία περί αδιαθεσίας ή τραυματισμού οποιουδήποτε μετά την παραλαβή του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένας εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ανέφερε ότι το ύποπτο πακέτο παρελήφθη στη Βουλή περί τις 12:30 τοπική ώρα (14:30 ώρα Ελλάδας) και εξετάζεται.

Δημοσιογράφος της εφημερίδας The Times έγραψε στο Twitter ότι μια επιστολή προς ένα μέλος της άνω βουλής —της Βουλής των Λόρδων— εξετάζεται από την αστυνομία καθώς μέσα στον φάκελο βρέθηκε λευκή σκόνη.

 «Είμαστε στη διαδικασία της εξέτασης του περιεχομένου του πακέτου», ανέφεραν εκπρόσωποι της αστυνομίας και της Βουλής των Λόρδων στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Εκπρόσωπος της Βουλής των Λόρδων ανέφερε ότι διεξάγεται έρευνα για ένα πιθανό περιστατικό ασφαλείας, αλλά δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι είσοδοι του βρετανικού κοινοβουλίου φαίνονταν να είναι ανοικτές όπως συνήθως και δεν ήταν ορατή η αύξηση της παρουσίας της αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα