Δημοσιεύθηκε στις: Πε, Φεβ 25th, 2016

48ωρη Γενική Απεργία προαναγγέλει η ΑΔΕΔΥ

Σύσκεψη με κοινωνικούς φορείς βρίσκεται σε εξέλιξη με πρωτοβουλία της ΑΔΕΔΥ, με στόχο την κλιμάκωση των αντιδράσεων για το ασφαλιστικό. Στο κάλεσμά της η ΑΔΕΔΥ, παρουσιάζει στοιχεία της πρότασής της και συγκεκριμένα αναφέρει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκτιμά ότι είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε σε νέα παλλαϊκή κινητοποίηση το αμέσως επόμενο διάστημα κλιμακώνοντας τους κοινούς μας αγώνες. Προτείνουμε ενδεικτικά η ημέρα της νέας παλλαϊκής κινητοποίησης να προσδιοριστεί για τις 9 ή 10 Μαρτίου 2016″.images

Ως προς την ημερομηνία, υπενθυμίζουμε ότι συνεδρίασε την Τετάρτη 24/2/2016 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ ώστε να καθορίσει την περαιτέρω δράση της Συνομοσπονδίας και μεταξύ των προτάσεών της, αναφέρεται η πρόταση για συλλαλητήριο στις 9 Μαρτίου και 48ωρη απεργία με την κατάθεση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.

Επίσης η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τα σωματεία του Δημοσίου Τομέα Χαλκιδικής καλούν όλους τους εργαζομένους στην εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

«Το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης –
Συνέχιση των αγώνων με στόχο την απόσυρσή του»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016 στις 6μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Γενικού Λυκείου Πολυγύρου.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Γρηγόρης Καλομοίρης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo