48ωρη απεργία στις 27-28 Ιανουαρίου αποφάσισε η ΠΝΟ

6f0ca477c7-650x330

Την προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας για τις 27 και 28 Ιανουαρίου με αιχμή το ασφαλιστικό αποφάσισε στη συνεδρίασή της την Παρασκευή η γενική συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΝΑΤ, που συμπαρατάσσονται με την ΠΝΟ.

«Το ΝΑΤ όπως και το λιμάνι του Πειραιά ήταν τα λάβαρα με τα οποία η σημερινή κυβέρνηση έπεισε τους εργαζομένους να την ψηφίσουν. Και ακριβώς αυτά τα λάβαρα τα ξεπουλά με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο, όχι μόνο αυτοαναιρούμενη, αλλά προσπαθώντας να μας πείσει ότι όλα αυτά γίνονται και για το συμφέρον μας» σημειώνουν.

Οι υπάλληλοι του ΝΑΤ δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με κάθε μέσο. «Θα τα καταφέρουμε όπως και στο παρελθόν να ανατρέψουμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης, έστω κι αν χρειαστεί να μείνουμε μόνοι να αγωνιζόμαστε» υποστηρίζουν και καλούν εκ νέου την ΠΝΟ, τους ναυτεργάτες, τους συνταξιούχους ναυτικούς, τους εργαζόμενους στην Εστία Ναυτικών, στον ΕΛΟΕΝ και όλους τους εμπλεκόμενους με τη ναυτιλία σε κοινό μέτωπο «για να αντιμετωπίσουμε τον κυβερνητικό Αρμαγεδδώνα».

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί θα συγκληθεί και πάλι η γενική συνέλευση των υπαλλήλων του ΝΑΤ, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Σχετικά Νέα