ΑΝΕΛ:Παύεται από τα καθήκοντά του ο αναπλ. γραμματέας Θ. Μπέλτσος

%cf%86%cf%83%ce%b4%cf%86%cf%83Με απόφαση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου παύεται από τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Αθανάσιος Μπέλτσος, αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Σαφείς αποστάσεις από την αναπληρωτή γραμματέα του κόμματος πήραν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αιχμή ανάρτηση του Θανάση Μπέλτσου για την απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματικό το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σε ανακοίνωση της η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου ανέφερε ότι πρόκειται για προσωπική άποψη του κ. Μπέλτσιου που σε καμία θέση δεν απηχεί τις απόψεις του κόμματος.

«Οι απόψεις που εκφράστηκαν από τον Αναπληρωτή Γραμματέα κ. Θανάση Μπέλτσο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν προσωπικές του θέσεις και μόνο και δεν εκφράζουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε τις θέσεις της Κυβέρνησης, η οποία λειτουργεί συνολικά» αναφέρει στο σχόλιό της.

Νωρίτερα, σε δήλωση, ο κ. Μπέλτσος καλούσε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο να «τσακίσουν» τη δικαιοσύνη, ενώ χαρακτήρισε… «αντισυνταγματικό» το ίδιο το ΣτΕ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα