Με επίθεση στην κυβέρνηση ξεκίνησε η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του.

«Σας καλώ όλους να οδηγήσουμε στην έξοδο τους ψεύτες και τους φαύλους που από το 2015 εξουσιάζουν με αυταρχισμό τη χώρα προσπαθώντας να στήσουν καθεστώς. Αυτούς που δεν διστάζουν να χειριστούν με μικροπολιτική και τυχοδιωκτισμό ακόμη και τα κρίσιμα εθνικά θέματα», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σε 100 δις υπολόγισε ο κ. Ρέγκλινγκ το κόστος της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα. Μιας κυβέρνησης που αύριο έχει επέτειο. Μια επέτειο που, εκτός από τον ελληνικό λαό, θέλουν να ξεχάσουν και οι ίδιοι γιατί με άλλες, ψεύτικες, υποσχέσεις εξελέγησαν και τα εντελώς αντίθετα έκαναν», ανέφερε.

Ανέκδοτο ότι διαπραγματεύεται ο Τσίπρας/ Έγιναν το πιο φαύλο και αδίστακτο κατεστημένο

«Το ότι ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται θα μπορούσε να ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο της τελευταίας τριετίας, αν τα αποτελέσματα δεν ήταν καταστροφικά για τη χώρα. Η παρατήρηση είναι δυστυχώς επίκαιρη καθώς ο Πρωθυπουργός έχει πάρει επάνω του και τη διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό», σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη

«Ανήλθαν στην εξουσία για να αμφισβητήσουν δήθεν το κατεστημένο. Και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγιναν οι ίδιοι το πιο φαύλο και αδίστακτο κατεστημένο που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Αδίστακτο. Κυνικό. Χωρίς ηθικούς φραγμούς. Χωρίς καμία αναστολή», τόνισε.

Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση συμμετέχουν σημειωτέον οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.