Kάλεσμα της ΓΣΕΕ για το συλλαλητήριο της Κυριακής ενάντια στο πολυνομοσχέδιο

ntountouka_8_2

Kάλεσμα από την ΓΣΕΕ για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο των Συνδικάτων κατά του νέου “αντεργατικού” νομοσχεδίου την Κυριακή στο Σύνταγμα στις 5 ώρα το απόγευμα .

“Mετά την ταφόπλακα στο ασφαλιστικό, η κυβέρνηση συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, προωθώντας για ψήφιση στη Βουλή ένα πολυνομοσχέδιο που δίνει τη χαριστική βολή σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία. Νέοι φόροι, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στο νέο βάρβαρο πακέτο μνημονιακών μέτρων. Μετά τους άμεσους φόρους που επιβλήθηκαν προσφάτως σε μισθωτούς και συνταξιούχους, η Κυβέρνηση επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το σύνολο των Ελλήνων πολιτών με 1,8 δισ. ευρώ, ενώ με την εφαρμογή του σχεδίου πώλησης 19 ΔΕΚΟ στρατηγικής σημασίας, πέρα από τη ζημία που θα προκληθεί στο Δημόσιο, ανατρέπονται πλήρως οι εργασιακές σχέσεις και εξαϋλώνεται κάθε εργασιακό δικαίωμα”.

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ, στο κάλεσμα της, η μόνη απάντηση για τον ελληνικό λαό είναι η μαζική και ενωτική συμμετοχή στο συλλαλητήριο και ο συνεχής αγώνας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα