Δημοσιεύθηκε στις: Κυ, Απρ 10th, 2016

Λαφαζάνης:Πολιτικές και ποινικές οι ευθύνες του Τσίπρα

images (1)

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα για τον ΟΛΠ και το ΤΑΙΠΕΔ.

«Την ώρα που ο πρωθυπουργός της χώρας Αλ. Τσίπρας προχωράει στο μέγα εθνικό έγκλημα του ξεπουλήματος του Λιμανιού του Πειραιά, ενώ την ίδια στιγμή παραδίδει την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης στην Τράπεζα Πειραιώς για καταλήστευση και για »λουκέτο», τα εσωκυβερνητικά και εσωκομματικά παιχνίδια, δήθεν »διαφοροποιήσεων» από αυτές τις εγκληματικές πολιτικές, δεν αφορούν κανέναν, ενώ υποτιμούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τον εμπαίζουν» ανεφερε.

Οπως υποστήριξε, «αυτά τα εσωκυβερνητικά και εσωκομματικά παιχνίδια »διαφοροποιήσεων», το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τα μεγάλα αδιέξοδα και την αποσύνθεση μιας οπερετικής κυβέρνησης, που καταστρέφει τον τόπο».

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, «ο Αλ. Τσίπρας και οι συναρμόδιοι υπουργοί οφείλουν να γνωρίζουν ότι είναι συνυπεύθυνοι για μεγάλα εθνικά εγκλήματα και για την διάλυση του παραγωγικό δυναμικού που έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα. Έχουν όλοι μαζί πολιτικές και ποινικές ευθύνες, τις οποίες δεν πρόκειται να αποφύγουν».

«Πολύ γρήγορα θα πληρώσουν» κατέληξε.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo