Δημοσιεύθηκε στις: Πα, Αυγ 5th, 2016

Επίθεση ΝΔ στον υπουργό Παιδείας

ερςρςΑναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Ο Υπουργός Παιδείας κ. Φίλης προκαλεί, άλλη μια φορά, όλους τους Έλληνες. Αποδεικνύει έμπρακτα ότι στέκεται απέναντι στους ικανούς που προβάλλουν τη χώρα και δίπλα στους μπαχαλάκηδες που την εκθέτουν.

Υπόλογος για την ανοχή της κατάληψης του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τις ζημιές που προκάλεσαν εκεί οι αναρχικοί, προθυμοποιείται τώρα να καλύψει, από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου – από τα χρήματα, δηλαδή, των αγρίως φορολογούμενων Ελλήνων – το κόστος της αποκατάστασης, ύψους 40.000 ευρώ.

Είναι ο ίδιος που αγνόησε τις προειδοποιήσεις μας, τις εκκλήσεις των Πρυτανικών Αρχών, αλλά και τις εισαγγελικές παραγγελίες, για την έγκαιρη αντιμετώπιση της παρανομίας και των αθλιοτήτων που συντελούνταν από τους αναρχικούς, προκειμένου να αποτραπούν καταστροφές στην δημόσια περιουσία.

Είναι, ταυτόχρονα, ο ίδιος που αρνήθηκε να καλύψει τα έξοδα – ύψους 9.000 ευρώ – για την αποστολή της εθνικής μας ομάδας στη Μαθητική Ολυμπιάδα, όπου οι μαθητές μας πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις.

Ο κ. Φίλης, αντί να επιβραβεύει τους ικανούς, καλύπτει τους αναρχικούς και πληρώνει από το υστέρημα των Ελλήνων τις καταστροφές που προκαλούν.
Και αυτό δεν είναι δικαίωμά του. Είναι πρόκληση».

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo