Δ.Παπαδημούλης:Το 3ο μνημόνιο θα είναι το τελευταίο-Οι κομματάρχες ας μην ονειρεύονται εκλογές

oijioko«Το 3ο μνημόνιο θα είναι το τελευταίο, όχι μόνο το θέλει ο ελληνικός λαός αλλά και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Ολιγάρχες ή κομματάρχες ας μην ονειρεύονται εκλογές» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος τόνισε ότι «η κυβέρνηση πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή της και να παράγει περισσότερο έργο», αναφέροντας ως παραδείγματα την ταχεία απονομή της Δικαιοσύνης ,σταθερό καθεστώς φορολογίας, καλύτερες τιμές στην ενέργεια».

«Εκτός από την ρητορική, πρέπει να έχουμε αποτέλεσμα και στο φύλλο αγώνα» υπογράμμισε ο κ.Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι στο νέο πακέτο υπάρχουν δύσκολα μέτρα, αλλά «αν θέλουμε την ανακούφιση όσων έχουν υποφέρει με την πολιτική μνημονίων, αυτό μπορεί να γίνει με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τήρηση συμφωνίας».

Όπως είπε ο κ.Παπαδημούλης είναι «αισιόδοξο μήνυμα ότι η ολοκλήρωση αξιολόγησης -που είναι απαραίτητο σκαλοπάτι -είναι εφικτή μέχρι τέλος Απριλίου.
Κατά την εκτίμηση Κοστέλο, το ΔΝΤ θέλει την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Δεν θα βάζει νάρκες και εμπόδια στην αξιολόγηση» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως «κυβέρνηση και ευρωπαίοι έχουν συμφωνήσει σε πολλά και αυτά που απομένουν είναι απολύτως εφικτά».

«Θα ησυχάσω όχι όταν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και η ελάφρυνση του χρέους αλλά όταν θα αρχίσουμε στο φύλλο αγώνα να καταγράφουμε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και αισθητή μείωση της ανεργίας» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, αναφέροντας πως «υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες».

«Όσοι ποντάρουν σε αναμπουμπούλα, αστάθεια, ονειρεύονται κάλπες και ελικόπτερα θα πέσουν έξω» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρθηκε και στις διεργασίες που γίνονται στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

«Δυστυχώς η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε αναντιστοιχία με την ηγεσία των ευρωπαίων σοσιαλιστών που έχουν αναπτυσσόμενες σχέσεις με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν βλέπω φως από την κινητικότητα και τα ραντεβού γιατί αυτοί θέλουν να παραμείνουν πρόεδροι» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαδημούλης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα