Δημοσιεύθηκε στις: Πε, Οκτ 12th, 2017

3+1 αθλητικές δραστηριότητες με ελεύθερη είσοδο για αυτή την Κυριακή

Μία ιδιαίτερη κατηγορία εκδηλώσεων, είναι αυτή των αθλητικών δραστηριοτήτων. Είτε προτιμάτε το τρέξιμο, είτε το ποδήλατο, είτε τη γιόγκα, μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να περάσετε μια όμορφη Κυριακή αναζωογονώντας το σώμα σας. Παρακάτω σας παραθέτουμε τέσσερις προτάσεις άθλησης, άσκησης και ευεξίας για αυτή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

 

1. 5o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα

O Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας και το «Light of Yoga» έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα – «Η Αρμονία της Γιόγκα» που θα διεξαχθεί στις 14 & 15 Οκτωβρίου 2017 στο Πολιτιστικό κέντρο Δ. Ελληνικού (33η Οδός 2 – 200 μέτρα από Μετρό Ελληνικού)

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 42 μαθήματα / εργαστήρια διαφορετικών συστημάτων της γιόγκα από διακεκριμένους δασκάλους της Γιόγκα και 7 ομιλίες/διαλέξεις για τα οφέλη της Γιόγκα. Επιπλέον, θα υπάρχει εκθεσιακός χώρος 15 περιπτέρων με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την Γιόγκα, για υγεία και ευεξία.

Εγγραφές εδώ και πρόγραμμα εδώ

Ώρα: 11:00 – 19:30

 

2. SNFCC Running Team στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι φίλοι τρεξίματος του Πάρκου ενώνουν τις δυνάμεις και την αγάπη τους για το τρέξιμο, δημιουργώντας μία ομάδα η οποία προπονείται κάθε Κυριακή με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών δρόμων αντοχής. Στόχος, η βελτίωση των ατομικών επιδόσεων μέσα από την ομαδική προπόνηση και την υποστήριξη της ομάδας.

Για ηλικίες 15-70 ετών (η συμμετοχή των εφήβων 15-18 ετών θα γίνεται με άδεια κηδεμόνα). Έως 50 συμμετοχές.

Ώρα: 08:30 – 10:00

 

3. 1ος ποδηλατικός γύρος Δήμου Μαραθώνος

Για πρώτη φορά στο Δήμο Μαραθώνα διοργανώνεται ποδηλατικός γύρος για μικρούς και μεγάλους, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν με τα ποδήλατα τους τις ομορφιές του τόπου.

Πρόγραμμα:
• 08:00 π.μ. Έναρξη γραμματείας Πλατεία Μαραθώνα. Παρουσίες, Παραλαβή αριθμών-έλεγχος ποδηλάτων.
• 10:00 π.μ. εκκίνηση ενηλίκων 21,5 χλμ.
• 10:20 π.μ. σταδιακή εκκίνηση παιδικού γύρου 2,7χλμ.

• Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής εγγραφής.
• Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα παραδίδονται στη γραμματεία την ημέρα του αγώνα.
• Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 13/10/2017.  (Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται εγγραφές.)

 

3+1. Γύρος Αιγάλεω 2017

Ο Δήμος Αιγάλεω διοργανώνει την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, τον αγώνα δρόμου «Γύρος Αιγάλεω 2017», που είναι αφιερωμένος στην μνήμη των θυμάτων του ολοκαυτώματος της 29ης Σεπτεμβρίου 1944. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει από το Άλσος Αιγάλεω.

Ο αγώνας αποτελείται από δύο διαδρομές:
α) τη διαδρομή 1.200m στην κατηγορία των Δημοτικών Σχολείων μαζί με την συμμετοχή των γονέων και
β) τη διαδρομή 7.500m για τις υπόλοιπες κατηγορίες

Εκκίνηση μικρής διαδρομής 9:00 και μεγάλης 9:30 στο Άλσος Αιγάλεω.

Δηλώσεις Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων & Λυκείων θα γίνονται από τον εκπρόσωπο τους. Στην κατάσταση που θα προσκομίζεται για εγγραφή να αναγράφονται απαραίτητα οι ηλικίες.

Με τη δήλωση της συμμετοχής θα παραλαμβάνεται ο αριθμός και η καρτέλα με τα προσωπικά στοιχεία. Ο αριθμός φοριέται στο στήθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να φαίνεται καθαρά και θα παραδίδεται μαζί με τις καρτέλες ελέγχου της διαδρομής στον τερματισμό, στους κριτές άφιξης.

 

Όροι συμμετοχής: Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλα τα άτομα με προσωπική ευθύνη.

Δηλώσεις συμμετοχής: Στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού (Ν. Πλαστήρα 20 τηλ: 210 5315495-210 5902440, email: gyrosaigaleo@gmail.com) μέχρι μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Βρείτε και κατεβάστε τη φόρμα, εδώ.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo