Επίθεση από το Ποτάμι σε Τσίπρα και Καμμένο

κατάλογοςΣφοδρή επίθεση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο εξαπολύει το Ποτάμι, χρεώνοντάς του αναφορικά με το θέμα Μουζάλα πως έκανε μια μεγάλη κωλοτούμπα μετά από ένα «εθνικολαϊκιστικό ταρατατζούμ».

«Για κάποιους η πολιτική είναι καρέκλα – καρέκλα – καρέκλα. Και όλα τα άλλα, ακόμη και η πατρίδα και τα εθνικά θέματα, είναι είδη προς εμπορική πολιτική εκμετάλλευση. Ή ορθότερα είναι σανός, φτηνή τροφή για τους ψηφοφόρους. Αριστερός σανός του Τσίπρα, ακροδεξιός σανός του Καμμένου, αλλά σε κάθε περίπτωση σανός», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κάνοντας μια αναδρομή το Ποτάμι σπεύδει να θυμίσει σε σκωπτικό τόνο ότι «ο κ. Καμμένος, σε έναν από τους καλύτερους ρόλους του, είχε δηλώσει σπαραξικάρδια ότι θα αποχωρούσε από την πολιτική αν ψηφιζόταν τρίτο Μνημόνιο».

« Σε άλλες παραστάσεις υψηλής υποκριτικής», συνεχίζει, «μας είχε ξεκαθαρίσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση αν αυξανόταν ο ΦΠΑ στα νησιά. Κάθε κόκκινη γραμμή του κ. Καμμένου, από τα χοτ σποτ στα νησιά μέχρι το ύψος των συντάξεων, συνοδευόταν από μία παράσταση και ένα δράμα δύο ημερών. Στο τέλος πάντα «θυσιαζόταν και έμενε στην κυβέρνηση για να σωθεί η χώρα»».

Αναφορικά με την τελευταία ενδοκυβερνητική κρίση και την απαίτησή του να παραιτηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτική στο Ποτάμι σχολιάζει πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας «μάζεψε τους βουλευτές του, διέρρευσε συναντήσεις με τους αρχηγούς των όπλων, έστησε ένα εθνικολαϊκιστικό ταρατατζούμ και στο τέλος έκανε αυτό που ξέραμε όλοι ότι θα κάνει. Μια μεγάλη κωλοτούμπα, μετά από ένα ακόμα ρεσιτάλ υποκρισίας».

 

Σχετικά Νέα