Βίτσας:Καμμένος και Μουζάλας έχουν δώσει την ψυχή τους για την αντιμετώπιση του προσφυγικού

f871999c0b2c95360d171254cb55eb5d1-696x464Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας το πρωί στο MEGA,επισήμανε,
«Ο Πάνος Καμμένος και ο Γιάννης Μουζάλας έχουν δώσει την ψυχή τους για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος και έχουν καταφέρει πολλά, έχοντας διεθνοποιήσει το θέμα».

«’Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ώστε να διαχειριστούμε το θέμα που αφορά όλη την Ευρώπη αλλά δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα. Και η συνδρομή του Πάνου Καμμένου και του Γιάννη Μουζάλα στο κυβερνητικό έργο είναι απαραίτητη στην παρούσα φάση» υποστήριξε ο κ. Βίτσας.

Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού, υπογράμμισε ότι «Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους πρόσφυγες να φύγουν από την Ειδομένη, όπου επικρατούν άθλιες συνθήκες» υπογράμμισε, αναφερόμενος στη διαχείριση του προσφυγικός ενώ μίλησε για εγκληματίες που εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες, οι οποίοι, όπως τόνισε, θα εντοπισθούν.

Επισήμανε, πάντως, ότι οι 4.000 πρόσφυγες στον Πειραιά θα μπορούσαν να στεγαστούν σε κέντρα φιλοξενίας ακόμα και σήμερα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα