Έπεσε ξύλο σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ (Βίντεο)

Προεκλογική συγκέντρωση με σκηνές βίας για τον Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο.

Ενώ ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ήταν έτοιμος να μιλήσει στο Σικάγο, βίαια επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και αντιπάλους του οδήγησαν στη ματαίωση της ομιλίας.

Ο ίδιος ο Τραμπ αποφάσισε να ακυρώσει την εκδήλωση, για να αποφευχθούν τραυματισμοί. Κατά τα βίαια επεισόδια συνελήφθησαν 5 άτομα.

Σε μετέπειτα δήλωσή του, ο μεγιστάνας επισήμανε πως δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα διαδραματίστηκαν στη συγκέντρωση.

 

 

 

 


 
Σε άλλη συγκέντρωση, λάθος συναγερμός τρόμαξε τον Τραμπ στο Οχάιο

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, τρομάζει όταν ξαφνικά βλέπει τους άνδρες των μυστικών υπηρεσιών να πηδούν πάνω στη σκηνή και να σχηματίζουν ένα τείχος γύρω του

Ο δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, τρομαγμένος απομακρύνεται από το μικρόφωνο σε συγκέντρωση στο Οχάιο, όταν βλέπει τους άνδρες της φρουράς του να ανεβαίνουν αιφνιδιαστικά πάνω στη σκηνή.

Μια μικρή αναστάτωση στο ακροατήριο κατά την ομιλία του υποψήφιου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στο Οχάιο ήταν αρκετή για αν πανικοβάλει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, τρομάζει όταν ξαφνικά βλέπει τους άνδρες των μυστικών υπηρεσιών να πηδούν πάνω στη σκηνή και να σχηματίζουν ένα τείχος γύρω του.

Αρχικά δεν ήταν ξεκάθαρο το τι συνέβη, στη συνέχεια όμως ο δισεκατομμυριούχος έδωσε συγχαρητήρια στους άνδρες της φρουράς του.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα