Ποτάμι:Αντί να προχωρήσουν στην άμεση μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα εξαγγέλλουν προσλήψεις

gbkyu«Ο αρμόδιος υπουργός Χ. Βερναρδάκης, μαζί με τον αρμόδιο συντονιστή του κυβερνητικού έργου, αποφάσισαν, μετά από τόσους μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να κάνουν ανίχνευση των αναγκών της διοίκησης σε προσωπικό προκειμένου να διαπιστώσουν πού υπάρχουν κενά και στη συνέχεια να εξετάσουν με ποιον τρόπο θα τα καλύψουν» τονίζει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.

«Τουλάχιστον τις ελλείψεις στα τελωνεία, στα νοσοκομεία και στα σώματα δίωξης του εγκλήματος, πρέπει να τις ξέρουν τα στελέχη της καφενειακής ριζοσπαστικής αριστεράς…Μάλλον δεν προλαβαίνουν από την αφοσίωσή τους στο πώς θα δικαιολογήσουν την αφαίμαξη των συνταξιούχων και των μισθωτών προκειμένου να συντηρηθούν οι στρατοί των κολλητών και συγγενών μαζί με το Μινώταυρο του δημοσίου»  λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μαζί με την εξοργιστική τους άγνοια, προσθέτει το Ποτάμι, έρχεται και η θρασύτητα της εξαγγελίας προσλήψεων. Αντί να προχωρήσουν στην άμεση μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα καταργώντας και συγχωνεύοντας τα χιλιάδες άχρηστα νομικά πρόσωπα, αντί να προχωρήσουν σε μια πραγματική αξιολόγηση που θα ξεχωρίζει τους ικανούς και εργατικούς δημοσίους υπαλλήλους από τους παρασιτούντες σε βάρος του χειμαζόμενου ιδιωτικού τομέα, αντί να ολοκληρώσουν τα έργα της ψηφιoποίησης, βασικών, έστω, δημοσίων υπηρεσιών, απ’ όπου θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν δισεκατομμύρια, αντί όλων αυτών, εξαγγέλλουν προσλήψεις».

Τέλος το Ποτάμι κλείνει την ανακοίνωσή του λέγοντας ότι είναι βέβαιον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπουργοί του συνεχίζουν με απράμιλλη ζέση το καταστροφικό έργο των προηγούμενων. Μάλιστα, δημιουργούν νέα λαμπρά δείγματα πελατειακών σχέσεων, αφού ανερυθρίαστα γιγαντώνουν το πελατειακό κράτος σε συνθήκες κρίσης αντί να το μικραίνουν, όπως λέει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα