28η Οκτωβρίου: Αίσθηση προκάλεσε στην παρέλαση μαθήτρια από την Κένυα- «Είμαι υπερήφανη για την πατρίδα μου»

Πλήθος μαθητών και μαθητριών συμμετείχαν στην μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη λόγω της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στους μαθητές που ξεχώρισαν ήταν η μαθήτρια του 32ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, Βεατρίκη Ντούγκου, ο πατέρας της οποίας είναι από την Κένυα.

«Ο μπαμπάς μου είναι από την Κένυα και η μητέρα από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα παρέλαση και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία με πάρα πολύ καλή οργάνωση» ανέφερε η ίδια μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου. Όπως τόνισε, μάλιστα, «νιώθω περήφανη για την πατρίδα μου και χαρά που εκπροσώπησα το σχολείο μου».

Σύμφωνα με το GRTimes.gr η Βεατρίκη είναι αθλήτρια του στίβου στον Σύλλογο του Ρήγα Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας εξαιρετικούς χρόνους από μικρή ηλικία στα 100 και 200 μέτρα, καθώς επίσης και στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων. Συμμετείχε σε Πανελλήνια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Την παρέλαση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και μετά ακολούθησαν μαθητές από τα σχολεία του δήμου. Νέες από το Λύκειο Ελληνίδων ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές, ανέλαβαν τον ρόλο των δεικτών στην παρέλαση, μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα