Φ.Γεννηματά:Η εθνική γραμμή που διαμορφώθηκε σήμερα, χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση ενότητας

Την ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή κυβέρνηση ενότητας υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, εξερχόμενη το βράδυ της Παρασκευής από το Προεδρικό Μέγαρο.1740082

Σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους έπειτα από την ολοκλήρωση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, το οποίο διήρκεσε αρκετές ώρες, η κυρία Γεννηματά είπε πως δεν δίνει «λευκή επιταγή» στην κυβέρνησή και ότι η διάθεση για συνεννόηση δεν σημαίνει και ανοχή.

Σύμφωνα με την κυρία Γεννηματά, το προσφυγικό αποκτά «τρομακτικές» διαστάσεις γι’ αυτό και ζήτησε άμεση οικονομική ενίσχυση της χώρας, όσο συνεχίζονται οι ροές των μεταναστών.

Ωστόσο, όπως είπε, «αυτό δεν σημαίνει ότι η χώρα μας πρέπει να απομονωθεί», ενώ την ίδια ώρα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και πως έχασε πολύτιμο χρόνο.

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Η εθνική γραμμή που διαμορφώθηκε σήμερα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση απ’ όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις για να εφαρμοστεί», είπε και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση δυστυχώς έχασε πολύτιμο χρόνο. Η εθνική γραμμή που διαμορφώθηκε σήμερα, χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση ενότητάς».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα