Δημοσιεύθηκε στις: Τε, Μαρ 2nd, 2016

Δύο Παλαιστίνιοι έφηβοι νεκροί στη Δυτική Όχθη (Βιντεο)

Δύο Παλαιστίνιοι έφηβοι έπεσαν νεκροί  από πυρά του ισραηλινού στρατού, όταν το πρωί της Τετάρτης εισήλθαν σε εβραϊκό οικισμό της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης και τραυμάτισαν έναν ισραηλινό έποικο, σε ένα νέο περιστατικό που προστίθεται στο κύμα εντεινόμενης βίας που διανύει ήδη τον έκτο μήνα.

israel«Δύο δράστες εισήλθαν στην κοινότητα ‘Ελι, νοτίως της Ναμπλούς, και επιτέθηκαν σε έναν άνδρα που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του. Οι στρατιώτες έφθασαν στο σημείο και άνοιξαν πυρ εναντίον των δραστών, τους οποίους σκότωσαν». Ένας Εβραίος έποικος που προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει πριν φθάσουν οι στρατιώτες, τραυματίστηκε, διευκρινίζει η ανακοίνωση του στρατού.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείου Υγείας, οι δύο 17χρονοι Παλαιστίνιοι κατάγονταν από το παρακείμενο χωριό Καριούτ.

«Δύο νεαροί, έφηβοι, τρομοκράτες, ήταν στην πόρτα μου, ντυμένοι με μαύρα ρούχα και κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα», δήλωσε ο Ισραηλινός Ρόι Χάρελ στο ισραηλινό ραδιόφωνο. Είπε ότι άρχισαν να τον χτυπούν πριν καταφέρει να τους απωθήσει από το σπίτι του και ότι βρήκε ένα μαχαίρι στην πόρτα.

 

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo