Σ.Θεοδωράκης:Σε πηγαδάκι με Μητσοτάκη και Γεννηματά είπαμε ότι πρέπει να έχουμε μία υπεύθυνη συμπεριφορά στο προσφυγικό

Journalist and TV presenter Stavros Theodorakis presented the new party, called the River,  at a press conference in Athens on March 4, 2014 / Ðáñïõóßáóç ôïõ êüììáôïò ôïõ Óôáýñïõ ÈåïäùñÜêç, Ôï ÐïôÜìé

«Είναι αξεπέραστα τα προβλήματα. Δείτε τι γίνεται με το προσφυγικό. Η κυβέρνηση καθυστέρησε. Δεν θα συζητήσω για τις ευθύνες το 2015. Πιστεύει κανείς ότι μία κυβέρνηση, ένας υπουργός μπορεί να πάρει τολμηρές και πολλές φορές δύσκολες αποφάσεις γι’ αυτό το μεγάλο θέμα; Δεν θα πάρει κανείς», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στον Realfm και συνέχισε:

«Έγινε ένα ωραίο “πηγαδάκι” στο συνέδριο. Kάποια στιγμή βρέθηκα με τον κύριο Μητσοτάκη και την κυρία Γεννηματά και συζητήσαμε ότι πρέπει να έχουμε μία υπεύθυνη συμπεριφορά στο προσφυγικό».

«Πήρα εγώ», πρόσθεσε ο ίδιος, «με ευθύνη μου, ως ενδιάμεσος, το γραφείο του πρωθυπουργού και είπα να μην καθυστερήσει η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, να γίνει τη Δευτέρα, την Τρίτη, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Να υπάρξει μία εθνική γραμμή στο κορυφαίο θέμα που μας απασχολεί αυτές τις μέρες. Δεν έχω απάντηση, δυστυχώς, για το πότε θα γίνει το συμβούλιο των αρχηγών».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα