Δημοσιεύθηκε στις: Δε, Φεβ 22nd, 2016

Μάγδα Φύσσα:Κάθε μέρα μας χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι

newego_large_t_1101_54576069_type13145Να υπάρξει αυστηρή αστυνομική φύλαξη του Ρουπακιά μετά την αποφυλάκισή του και να βρίσκεται σε κάθε δικάσιμο στο δικαστήριο, ζήτησε σήμερα η μητέρα του Παύλου Φύσσα τονίζοντας: «Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε».

Εκφράζοντας εκ νέου την αγανάκτησή της στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την αποφυλάκιση του δολοφόνου του γιού της, Γιώργου Ρουπακιά η Μάγδα Φύσσα δήλωσε: «Ξέραμε ότι στους 30 μήνες θα βγει, αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα είχε τόσο πολύ καθυστερήσει το δικαστήριο».

Επισήμανε, δε, ότι μπορεί ο Ρουπακιάς να αποφυλακίζεται μετά από 30 μήνες αλλά στο 18μηνο έχουν βγει «όλοι οι συνεργοί του», τους οποίους συναντά η οικογένεια και έξω.

«Έμάς μας σκότωσαν αλλά κάθε μέρα μας χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι», ανέφερε η Μάγδα Φύσσα, ζητώντας να προχωρήσει και να τελειώσει επιτέλους αυτή η δίκη, υποστηρίζοντας ότι «γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατόν για να το καθυστερήσουν» και για να εξευτελιστεί η υπόθεση.

Περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά της όλους αυτούς τους μήνες στη δίκη η Μάγδα Φύσσα τόνισε:

«Είμαστε εμείς οι γονείς αλλά ξοπίσω υπάρχει μια ουρά που έρχεται μαζί μας και ταλαιπωρείται και πονάει και υποφέρει και τρώει τις σάρκες της γιατί βλέπουμε όλους εκεί μέσα, βλέπουμε το κτήνος αυτό το οποίο δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι’ αυτό που έχει κάνει, αντιθέτως μπαίνει μέσα και καμαρώνει, τους κατηγορούμενους τους περισσότερους να μην εμφανίζονται στο δικαστήριο, τους ίδιους τους δικηγόρους τους να είναι προκλητικοί».

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo