Τριμερής συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ-Νταβούτογλου για το προσφυγικό

tsipmerntavouΤριμερής συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ και τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου, με αντικείμενο όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό, φέρεται πως προετοιμάζεται τις τελευταίες ώρες ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της προσεχούς Πέμπτης και Παρασκευή για το φλέγον ζήτημα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στις Βρυξέλλες, δίνοντας στους ηγέτες Ελλάδας, Γερμανίας και Τουρκίας τη δυνατότητα να συζητήσουν για όλα τα τελευταία θέματα που σχετίζονται με την προσφυγική κρίση.

Νέες συνεννοήσεις για τις εξελίξεις στο προσφυγικό προγραμματίζεται να έχουν οι ηγέτες της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας , ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή.

Στο πλαίσιο αυτό, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη αναμένεται στο αυριανό μπρίφινγκ να ενημερώσει σχετικά τους δημοσιογράφους για την τριμερή συνάντηση αλλά και τις υπόλοιπες επαφές που θα έχει στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα