Δημοσιεύθηκε στις: Τε, Φεβ 10th, 2016

ΝΔ για Τσίπρα:Μία αλήθεια και πολλά ψέματα

Τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι σήμερα είπε μία αλήθεια και πολλά ψέματα, ενώ προσθέτει ότι ο Πρωθυπουργός είναι εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε.nea-dimokratia-syggrou2

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία:

«Ο κ. Τσίπρας εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε συνεχίζει την πολιτική της πόλωσης, του διχασμού και της εξαπάτησης.

Σήμερα είπε μία αλήθεια και πολλά ψέματα.

Αλήθεια είναι ότι έρχονται πολύ πιο δύσκολες μέρες. Και αυτό εξαιτίας, κυρίως, της ανεύθυνης και, τελικά, επικίνδυνης πολιτικής του.

Ψέμα είναι όσα είπε για την εξωτερική πολιτική. Δηλώνει ικανοποιημένος, ενώ τον αγνοούν. Μένει “έξω από το δωμάτιο”, ενώ την ίδια ώρα, “μέσα”, άλλοι συζητούν θέματα υψίστης σημασίας για τη χώρα μας.

Ψέμα είναι ότι δεν θέλει να κόψει συντάξεις. Την ώρα που και τις συντάξεις κόβει, και τις εισφορές αυξάνει και, τελικά, δεν λύνει το πρόβλημα.

Ψέμα είναι ότι πολεμά τη διαπλοκή. Την ώρα που αντισυνταγματικά αφαιρεί την αρμοδιότητα για τις άδειες από το ανεξάρτητο ΕΣΡ για να την αναθέσει στην κυβερνητική του πλειοψηφία.

Όμως, με αντισυνταγματικές αποφάσεις “κάτω από το τραπέζι”, δεν χτυπάς τη διαπλοκή. Ο κ. Τσίπρας χτίζει σύστημα διαπλοκής κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.

Ας είναι πολύ προσεκτικός ο κ. Τσίπρας, όταν μιλά για θεσμική εκτροπή. Ο ίδιος συστηματικά υπονομεύει την ανεξαρτησία των θεσμών και οικοδομεί ένα κομματικό κράτος.

Κανείς πια δεν τον πιστεύει.

Άλλωστε ποιον να πιστέψουν οι Έλληνες πολίτες;

Τον Τσίπρα των τρακτέρ ή τον Τσίπρα των ΜΑΤ;»

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo