Ολ.Γεροβασίλη:«Οι εστίες αστάθειας πολλαπλασιάζονται και δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης»

gerovΆμεση ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης επιθυμεί η κυβέρνηση η οποία δια στόματος της κυβερνητικού εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη σημείωσε ότι «ούτε η Ελλάδα ούτε η Ευρώπη έχουν χρόνο για χάσιμο». Οι εστίες αστάθειας πολλαπλασιάζονται,τόνισε.

Ειδικότερα, με αφορμή και τη βουτιά που κατέγραψαν τη Δευτέρα οι χρηματιστηριακοί δείκτες ανά τον κόσμο η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι «οι εστίες αστάθειας πολλαπλασιάζονται και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος καθυστέρησης».

Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιη ότι οι όποιες διαφορές μπορούν να γεφυρωθούν, καθώς η ελληνική πλευρά καταθέτει προτάσεις σύμφωνες με όσα ορίζονται στη συμφωνία του Αυγούστου.

«Η μπάλα είναι πια στο γήπεδο των θεσμών», πρόσθεσε, ενώ σχετικά με το ασφαλιστικό ανέφερε ότι ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος τήρησε τη δέσμευσή του να καταθέσει νέα βελτιωτική πρόταση για τις ασφαλιστικές εισφορές.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι με αυτήν ενισχύονται τα μικρά και μεσαία εισοδήματα και υπάρχουν κλιμακωτές επιβαρύνσεις για τα μεγάλα εισοδήματα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα